Ingridientai
- 400g morkų
- 1 didelė bulvė
- 3 kiaušiniai
- 50g grietinės
- 50g svogūnų laiškų
- 50g miltų
- 1 a.š. čili pipiro prieskonių
- druska ir pipirai
- aliejus
Gaminimas
Bulvę ir morkas nulupame ir sutarkuojame stambia (burokine) tarka.
Kiaušinius išplakame ir supilame į tarkius. Kartu dedame miltus ir grietinę, smulkintus svogūnų laiškus, čili prieskonius, beriame druskos ir pipirų ir gerai viską sumaišome.
Įkaitiname keptuvę su 2-3 v.š. aliejaus ir šaukštu dedame morkų blynelių tešlos. Blynus kepame po kelias minutes iš abiejų pusių, kol švelniai apskrunda.
Aštrius morkų blynelius patiekiame šiltus su grietine.
Parašykite komentarą