Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 50g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Rudonėlio – 1 arbatinis šauktštelis
- Vandens – 150ml
- Fermentinis sūrio – 200g
- Baklažanų – 3vnt.
- Pomidorų pastos – 140g
Gaminimas
- Gilioje keptuvėje įkaitinkime aliejų, sudėkime smulkintus svogūnus, po 3 minučių sudėkime pomidorų pastą ir įpilkime 50ml vandens. Įberkime druskos, pipirų ir raudonėlio.
- Kepimo indą išklojame pjaustytu baklažanu ir užpilame truputį pomidorų pastos, pabarstome fermentinio sūriu, sudedame likusį baklažaną, supilame visą pomidorų padažą ir užbarstome sūriu.
- Kepame orkaitėje 160 laipsnių temperatūroje apie 25 minutes.
Parašykite komentarą