• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Brokoliais įdarytos bulvės

2010-04-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Brokoliais įdarytos bulvės

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Česnakų – 5g
  • Sviesto – 20g
  • Bulvių – 1000g
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Parmezano sūrio – 60g
  • Žiedinių kopūstų – 1vnt.
  • Čiobrelių – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Cheddar sūrio – 200g

Įdarytos bulvės – tai labai paprastas bei nebrangus patiekalas arba garnyras, kuris savo skoniu tikrai sužavės. Šios bulvės gali būti patiektos prie paukštienos kaip garnyras.

Gaminimas

  1. Neluptas nuplautas bulves perpjauname pusiau ir inde sumaišome su keliais šaukštais aliejaus, čiobreliais ir česnakų drožlėmis.
  2. Sudedame bulves į kepimo indą ir kepame orkaitėje apie 1 valandą (jei mažos bulvės, kepti mažiau) 180 laipsnių temperatūroje.
  3. Kol bulvės kepa, užverdame puode 1l vandens, pasūdome ir dedame susmulkintą (šakelėmis) brokolį. Verdame jį 5 minutes, tik tam, kad šiek tiek suminkštėtų.
  4. Apvirus supilame į kiaurąsamtį ir paliekame, kad nuvarvėtų vanduo.
  5. Iškepus bulvėms, jų viduryje šaukštu padarome duobeles. Dedame į jas tarkuoto čederio sūrio, brokolio šakelę, pabarstome parmezano sūriu ir dar kelioms minutėms dedame į orkaitę, kad išsilydytu sūris.
  6. Patiekdami ant viršūnės dedame gabaliuką sviesto.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, brokoliai, bulvės, čederio sūris, česnakas, čiobrelis, parmezano sūris, sviestas

 

Panašūs receptai

Karamelizuoti svogūnai
Kopūstų ir grybų pyragas
kopustu maltiniai
Kopūstų maltiniai

Previous Post: « Prieskoniniai aliejai
Sekantis įrašas: Meksikietiška lazanija »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt