• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bulvių ir kalafiorų mišrainė

2010-04-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Bulvių ir kalafiorų mišrainė

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 500g
  • Alyvuogių aliejaus – 5 arb. šaukšt.
  • Obuolių sidro acto – 5ml
  • Kiaušinių – 3vnt.
  • Žiedinių kopūstų – 1vnt.
  • Svogūnų laiškų – 20g

Gaminimas

  1. Išvirkite kiaušinius ir bulves su lupenomis.
  2. Į puode verdantį vandenį sudedame smulkintą kalafiorą ir verdame apie 5 min.
  3. Apvirtus nuimame nuo ugnies ir sudedame į kiaurą indą, kad nuvarvėtų vanduo.
  4. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
  5. Į vieną indą sudedame nusausintus kalafiorus, supjaustytas bulves, smulkintus svogūnų laiškus, supilame aliejų, dedame druskos, pipirų ir aplaistome actu.
  6. Patiekiant, dedame stambiai pjaustyto kiaušinio.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, bulvės, kalafioras, kiaušiniai, mišrainė, obuolių actas, pipirai, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Naminė balta duona
Sekantis įrašas: Itališkas salotų padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt