Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Bulvių – 500g
- Alyvuogių aliejaus – 5 arb. šaukšt.
- Obuolių sidro acto – 5ml
- Kiaušinių – 3vnt.
- Žiedinių kopūstų – 1vnt.
- Svogūnų laiškų – 20g
Gaminimas
- Išvirkite kiaušinius ir bulves su lupenomis.
- Į puode verdantį vandenį sudedame smulkintą kalafiorą ir verdame apie 5 min.
- Apvirtus nuimame nuo ugnies ir sudedame į kiaurą indą, kad nuvarvėtų vanduo.
- Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
- Į vieną indą sudedame nusausintus kalafiorus, supjaustytas bulves, smulkintus svogūnų laiškus, supilame aliejų, dedame druskos, pipirų ir aplaistome actu.
- Patiekiant, dedame stambiai pjaustyto kiaušinio.
Parašykite komentarą