Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 50g
- Bulvių – 900g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Petražolių – 5g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Morkų – 4vnt.
- Kvietinių miltų – 4 šaukštai
- Cukraus – 1 arbatinis šauktštelis
Gaminimas
- Bulves bei morkas sutarkuojame tarkavimo mašina.
- Į gautą masę sudedame smulkintą svogūną, kiaušinius, miltus, prieskonius, pora šaukštų aliejaus ir gerai išmaišome.
- Kepimo indą ištepame riebalais ir supilame bulvių ir morkų masę.
- Kepame apie 1 valandą.
- Patiekiame tiek su grietine tiek su grietinės ir spirgučių padažu.
Parašykite komentarą