• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bulvių užkepėlė su sūriu

2011-04-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 10 bulvių
  • 1 svogūnas
  • 100g fermentinio sūrio
  • 4 v.š. pomidorų padažo
  • 2 v.š. majonezo
  • 2 v.š. aliejaus
  • 1 a.š. mėgiamų prieskonių
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Bulves nulupame ir supjaustome griežinėliais. Didesniame inde bulves sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir smulkintu svogūnu. Sudedame bulves į kepimo indą ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas bulves išimame iš orkaitės ir aptepame majonezu ir pomidorų padažu. Tarkuotą fermentinį sūrį užbarstome ant viršaus ir dar 10 minučių dedame į orkaitę.
Bulvių užkepėlę su sūriu patiekiame šiltą.

Kategorijos:Apkepai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, bulvės, fermentinis sūris, majonezas, pomidorų padažas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Kopūstų ir grybų pyragas
Salierų ir pomidorų užkepėlė
Kalaforių pyragas su sluoksniuota tešla

Previous Post: « Vištienos gabaliukai balto vyno padaže
Sekantis įrašas: Morkų ir baltojo ridiko salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt