• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bulvių užkepėlė su sūriu

2010-05-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Bulvių užkepėlė su sūriu

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Grietinės (30%) – 200g
  • Svogūnų – 50g
  • Sviesto – 100g
  • Bulvių – 1000g
  • Džiūvėsėlių – 100g
  • Krapų – 2 šaukštai
  • Fermentinis sūrio – 200g

Gaminimas

  1. Bulves supjaustome kubeliais ar riekelėmis. Inde jas sumaišome su grietine, pjaustytu svogūnu, smulkintais krapais, sūriu, pabarstome druska ir pipirais.
  2. Sviestą sumaišome su džiūvėsiais.
  3. Į kepimo indą supilame bulves su padažu ir ant viršaus uždedame sviestą su džiūvėsiais.
  4. Kepame 160 laipsnių temperatūroje apie 60 minučių.

Kategorijos:Apkepai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: bulvės, džiūvėsiai, fermentinis sūris, grietinė, krapai, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Kopūstų ir grybų pyragas
Salierų ir pomidorų užkepėlė
Bulvių užkepėlė su sūriu

Previous Post: « Šokoladinis keksas
Sekantis įrašas: Žuvies kotletai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt