
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Grietinės (30%) – 200g
- Svogūnų – 50g
- Sviesto – 100g
- Bulvių – 1000g
- Džiūvėsėlių – 100g
- Krapų – 2 šaukštai
- Fermentinis sūrio – 200g
Gaminimas
- Bulves supjaustome kubeliais ar riekelėmis. Inde jas sumaišome su grietine, pjaustytu svogūnu, smulkintais krapais, sūriu, pabarstome druska ir pipirais.
- Sviestą sumaišome su džiūvėsiais.
- Į kepimo indą supilame bulves su padažu ir ant viršaus uždedame sviestą su džiūvėsiais.
- Kepame 160 laipsnių temperatūroje apie 60 minučių.
Parašykite komentarą