Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Bulvių – 300g
- Citrinos sulčių – 3 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušinių – 1vnt.
- Džiūvėsėlių – 50g
- Cukinijų – 450g
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Cukiniją ir bulves sutarkuojame stambia tarka (labiausiai tiktų burokinė tarka).
- Supjaustome svogūną ir dedame į tarkuotą cukiniją bei bulves.
- Išplakame kiaušinį ir pilame į daržoves. Kartu beriame džiūvėsius, pabarstome druska ir pipirais, pilame citrinų sultis ir gerai išmaišome visą masę.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų ir šaukštu dedame daržovių masę ir kepame. Švelniai apkepus vienai pusei, blynelį apverčiame.
- Patiekiame su grietine.
Parašykite komentarą