Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Parmezano sūrio – 50g
- Bazilikų – 30g
- Makaronų – 200g
- Vyšninių pomidorų – 50g
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Sviesto – 2 šaukštai
- Svogūnų – 1vnt.
- Cukinijų – 1vnt.
- Žolelių pesto – 1vnt.
Gaminimas
- Cukiniją išilgai supjaustome plonomis juostelėmis (makaronais).
- Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
- Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą česnaką. Kepame 1 minutę ir sudedame cukinijų makaronus bei pusžiedžiais pjaustytą svogūną. Maišydami kepame apie 3-4 minutes.
- Apkepus makaronams, sudedame pusiau perpjautus pomidorus bei nesmulkintus baziliko lapelius. Kepame dar 5 minutes ant silpnos ugnies.
- Patiekiant į lėkštę dedame išvirtus makaronus, cukinijų makaronus, pilame šaukštą žolelių Pesto ir pabarstome riešutais ir tarkuotu parmezano sūriu.
Parašykite komentarą