• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Cukinijų makaronai su žolelių Pesto

2010-10-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Cukinijų makaronai su žolelių Pesto

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Bazilikų – 30g
  • Makaronų – 200g
  • Vyšninių pomidorų – 50g
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Cukinijų – 1vnt.
  • Žolelių pesto – 1vnt.

Gaminimas

  1. Cukiniją išilgai supjaustome plonomis juostelėmis (makaronais).
  2. Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
  3. Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą česnaką. Kepame 1 minutę ir sudedame cukinijų makaronus bei pusžiedžiais pjaustytą svogūną. Maišydami kepame apie 3-4 minutes.
  4. Apkepus makaronams, sudedame pusiau perpjautus pomidorus bei nesmulkintus baziliko lapelius. Kepame dar 5 minutes ant silpnos ugnies.
  5. Patiekiant į lėkštę dedame išvirtus makaronus, cukinijų makaronus, pilame šaukštą žolelių Pesto ir pabarstome riešutais ir tarkuotu parmezano sūriu.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: bazilikas, česnakas, cukinijos, cukinijos receptai, cukinijų patiekalai, makaronai, parmezano sūris, Patiekalai receptai, Pesto padažas, sviestas, svogūnai, vegetariški patiekalai, vyšniniai pomidorai

 

Panašūs receptai

Makaronai su kiaušiniu bei daržovėmis
Makaronai su kiaušiniu bei daržovėmis
Grybų lazanija
Grybų lazanija
Karamelizuoti svogūnai

Previous Post: « Karštas įdarytas batonas
Sekantis įrašas: Troškinti vištienos petukai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt