• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Daržovių troškinys su žemės riešutų sviesto padažu

2011-03-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 250g brokolių
  • 300g špinatų
  • 2 morkos
  • 3 svogūnai
  • 1 žalia paprika
  • 1 raudona paprika
  • 3 v.š. sviesto
  • 3 v.š. grietinės
  • 100ml vandens
  • 4 v.š. žemės riešutų sviesto
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Morkas nulupame ir supjaustome griežinėliais.
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais.
Paprikas supjaustome šiaudeliais.
Įkaitiname gilią keptuvę su sviestu ir sudedame morkas ir svogūnus, kuriuos kepame 3 minutes.Po 3 minučių sudedame paprikas, brokolių šakeles ir špinatus. Kepame dar 3 minutes ant stiprios ugnies dažnai maišydami. Apskrudus daržovėms į keptuvę supilame vandenį, sudedame grietinę ir riešutų sviestą. Beriame druskos ir pipirų, išmaišome ir ant vidutinės ugnies troškiname 7-12 minučių.
Daržovių troškinį patiekiame šiltą su virtais ryžiais.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Troškiniai, Vegetariški patiekalai Tagged With: brokoliai, morkos, paprika, špinatai, sviestas, svogūnai, žemės riešutų sviestas

 

Panašūs receptai

Daržovių troškinys kokosų piene
Daržovių troškinys kokosų piene
Karamelizuoti svogūnai
Kopūstų ir grybų pyragas

Previous Post: « Silkė su marinuotais agurkais
Sekantis įrašas: Brokoliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt