• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kalafiorų užkepėlė

2010-11-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Kalafiorų užkepėlė

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Pieno – 250ml
  • Žiedinių kopūstų – 1vnt.
  • Džiūvėsėlių – 100g
  • Cheddar sūrio – 200g
  • Kvietinių miltų – 3 šaukštai
  • Sviesto – 4 šaukštai
  • Paprikų (žaliųjų) – 1vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
  2. Puode užverdame 1,5l vandens ir sudedame smulkintą kalafiorą, kurį verdame apie 3 minutes. Apvirtą kalafiorą nusausiname.
  3. Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame miltus, kuriuos kepame apie 1 minutę.
  4. Po minutės pilame pieną ir ant silpnos ugnies kaitiname kol padažas ima tirštėti. Sutirštėjusį padažą padedame, kad truputį atvėstų.
  5. Tuo metu į kepimo indą, išteptą sviestu, sudedame apvirtą kalafiorą, smulkintą svogūną, pjaustytą papriką ir pabarstome daržoves druska ir pipirais.
  6. Į atvėsusį padažą suberiame tarkuotą sūrį ir džiūvėsius, išmaišome ir užpilame juo daržoves.
  7. Dedame užkepėlę į orkaitę ir kepame apie 30-35 minutes.
  8. Patiekiame šiltą.

Kategorijos:Apkepai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: čederio sūris, džiūvėsiai, fermentinis sūris, kalafioras, miltai, paprika, pienas, sviestas, svogūnai, užkepėlė, vegetariški patiekalai

 

Panašūs receptai

Kopūstų ir grybų pyragas
Salierų ir pomidorų užkepėlė
Bulvių užkepėlė su sūriu

Previous Post: « Tuno ir avokadų salotos
Sekantis įrašas: Silkė su obuoliais ir graikiniais riešutais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt