• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Karamelizuoti svogūnai

2019-08-12 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

  • Cukraus (rudojo) – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sviesto – 1 šaukštas
  • Druskos – 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Juodųjų pipirų (maltų) – 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Raudono vyno acto – 2 šaukštai
  • Svogūnų (raudonųjų) – 200g

    Gaminimas

    1. Ant vidutinės ugnies keptuvėje ištirpiname sviestą.
    2. Sudedame griežinėliais pjaustytus svogūnus. Kepame, kol svogūnai suminkštės.
    3. Pilame actą bei suberiame birius ingredientus.
    4. Maišydami toliau kepiname, kol actas išgaruos.
    5. Skanaus!

    Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai

     

    Panašūs receptai

    Kopūstų ir grybų pyragas
    kopustu maltiniai
    Kopūstų maltiniai
    italiskas papriku padazas
    Itališka peperonata

    Previous Post: « Fritatos ir beigelio sumuštinis su bulvių paplotėliu
    Sekantis įrašas: BBQ Sumuštinis su šonkauliukais »

    Reader Interactions

    Comments

    1. Birutė

      2019-08-21 at 13:14

      Nuoširdus ačiū esu patenkinta šiuo receptu

      Atsakyti

    Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Primary Sidebar

    Secondary Sidebar

    Populiariausi receptai

    • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
    • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
    • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
    • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
    • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

    Naujausi blogo įrašai

    10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

    Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

    Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

    Agurkai

    Ananasai

    Footer

    • Pristatymas ir Grąžinimas
    • Apie Mus
    • Privatumo politika
    • Kontaktai

    Copyright © 2021 · Kulinare.lt