• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Karštos bulvių salotos

2010-06-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Karštos bulvių salotos

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Garstyčių – 0.3 šaukštai
  • Bulvių – 800g
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Petražolių – 50g
  • Medaus – 0.3 šaukštai
  • Raudonųjų svogūnų – 50g
  • Naminio majonezo – 1 šaukštas

Gaminimas

  1. Naminio majonezo receptą rasite čia.
  2. Bulves išverdame su lupenomis.
  3. Su lupenomis išvirtas bulves pjauname į 4 dalis (jei labai mažos, tai galima visai nepjauti, ar pjauti į dvi dalis).
  4. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame bulves. Apkepame jas iš visų pusių. Iškeptas sudedame į dubenį ir padedame, kad atvėstų.
  5. Atskirame indelyje sumaišome majonezą, medų, garstyčias bei žalumynus.
  6. Ant truputį atvėsusių bulvių beriame druskos ir pipirų bei pilame majonezo ir medaus padažą. Išmaišome, užberiame svogūno žiedus ir patiekiame.
  7. Šios bulvių salotos gali būti ne tik užkandis, bet ir puikus garnyras prie jautienos ar kiaulienos patiekalų.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, bulvės, garstyčios, majonezas, medus, petražolė, receptas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Karolytes salotos
Karolytės pusryčių salotos
Bulvių ir kalafiorų mišrainė
Bulvių ir kalafiorų mišrainė
Salotos su varške
Salotos su varške

Previous Post: « Pupelių garnyras
Sekantis įrašas: Sabayon (Zabaglione) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt