Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
- Pievagrybių – 350g
- Morkų – 4vnt.
- Čiobrelių – 1 arbatinis šauktštelis
- Petražolių – 3 šaukštai
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 170 laipsnių.
- Stambiai supjaustome morkas ir pievagrybius, sudedame į dubenį ir pabarstome druska ir pipirais.
- Ant daržovių pilame 4 valg. š. aliejaus, suberiame čiobrelius ir rankomis išmaišome.
- Paruoštas daržoves dedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje apie 40-45 minutes.
- Likus 3 minutėms prieš išimant daržoves, užberiame smulkintų petražolių.
- Karštas keptas daržovės patiekiame kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies patiekalų.
Parašykite komentarą