• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kopūstų apkepas

2010-05-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Kopūstų apkepas

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 100g
  • Sviesto – 90g
  • Vištienos sultinio – 50ml
  • Džiūvėsėlių – 50g
  • Grietinės (30%) – 2 šaukštai
  • Kvietinių miltų – 2 šaukštai
  • Fermentinis sūrio – 200g
  • Kopsūtų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Pirmiausia, užverdame puodą vandens, dedame pusiau perpjautą kopūstą ir verdame 5-7 minutes, kad kopūstas suminkštėtų. Apvirus, nusausiname ir supjaustome juostelėmis.
  2. Keptuvėje ištirpiname 2 valg. š. sviesto ir sudedame smulkintus svogūnus, kepame apie 4 minutes.
  3. Dubenėlyje išmaišome miltus, grietinę, džiūvėsius ir sultinį.
  4. Į kepimo indą (geriausia su dangčiu) sudedame apvirtą supjaustytą kopūstą, ant viršaus supilame kepintus svogūnus, pabarstome druska ir pipirais, sudedame likusį sviestą ir dedame į orkaitę (180 laipsnių) 15-20 minučių.
  5. Apkepus kopūstams, ant viršaus pilame miltų ir grietinės padažą ir užklojame sūriu. Kepame dar kelias minutes, kol sūris užsilydys ant kopūstų.

Kategorijos:Apkepai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: džiūvėsiai, fermentinis sūris, grietinė, kopūstas, miltai, sultinys, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Kopūstų ir grybų pyragas
Salierų ir pomidorų užkepėlė
Bulvių užkepėlė su sūriu

Previous Post: « Baklažanų užkepėlė su sūriu
Sekantis įrašas: Aviena su kariu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt