
Ingridientai
- 200g konservuotų kukurūzų
- 1 kiaušinis
- 200g miltų
- 50ml pieno
- 70ml vandens
- 150g petražolių
- 2 avokadai
- aliejus
- 50g parmezano sūrio
- 1 v.š. citrinos sulčių
- druska ir pipirai
Gaminimas
Kukurūzus nusausiname.
Dubenyje labai gerai išmaišome miltus su pienu, vandeniu ir kiaušiniu. Beriame druskos ir pipirų, sudedame kukurūzus ir dar kartą išmaišome.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir šaukštu pilame paruoštos blynelių masės. Kepame blynelius po 3 minutes iš abiejų pusių kol švelniai apskrunda.
Kol blyneliai kepa labai smulkiai supjaustome petražoles.
Avokadus nulupame r supjaustome.
Dubenėlyje petražoles kartu su avokadu sutriname. Pilame citrinos sultis, 2 v.š. aliejaus ir sudedame tarkuotą parmezano sūrį ir išmaišome.
Iškeptus kukurūzų blynelius patiekiame iškart pagardindami petražolių pesto padažu.
Parašykite komentarą