• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kukurūzų blyneliai su petražolių ir avokadų pesto

2011-07-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 200g konservuotų kukurūzų
  • 1 kiaušinis
  • 200g miltų
  • 50ml pieno
  • 70ml vandens
  • 150g petražolių
  • 2 avokadai
  • aliejus
  • 50g parmezano sūrio
  • 1 v.š. citrinos sulčių
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Kukurūzus nusausiname.
Dubenyje labai gerai išmaišome miltus su pienu, vandeniu ir kiaušiniu. Beriame druskos ir pipirų, sudedame kukurūzus ir dar kartą išmaišome.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir šaukštu pilame paruoštos blynelių masės. Kepame blynelius po 3 minutes iš abiejų pusių kol švelniai apskrunda.
Kol blyneliai kepa labai smulkiai supjaustome petražoles.
Avokadus nulupame r supjaustome.
Dubenėlyje petražoles kartu su avokadu sutriname. Pilame citrinos sultis, 2 v.š. aliejaus ir sudedame tarkuotą parmezano sūrį ir išmaišome.
Iškeptus kukurūzų blynelius patiekiame iškart pagardindami petražolių pesto padažu.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, avokadas, citrina, kiaušiniai, kukurūzai, miltai, parmezano sūris, Pesto padažas, petražolė, pienas

 

Panašūs receptai

Karamelizuoti svogūnai
Kopūstų ir grybų pyragas
kopustu maltiniai
Kopūstų maltiniai

Previous Post: « Orkaitėje keptas cukinijų ir kiaušinių „pyragas“
Sekantis įrašas: Marinuotos agurkų salotos su paprika bei svogūnais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt