• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su kalafioro ir sūrio padažu

2011-04-18 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

  • 350g makaronų (kaspinėlių)
  • 250g kalafioro
  • 150g fermentinio sūrio
  • 150g grietinėlės
  • 1 v.š. miltų
  • 70ml sultinio
  • 50g petražolių
  • 2 v.š. sviesto
  • 0,25 a.š. malto muskato
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Kalafiorą susmulkiname.
Gilią keptuvę įkaitiname su sviestu ir sudedame susmulkintą kalafiorą. Kepame kalafiorą apie 3-5 minutes. Beriame miltus, muskatą, druskos ir pipirų ir išmaišome. Supilame sultinį ir grietinėlę ir ant silpnos ugnies troškiname kalafiorus apie 7-10 minučių. Iki troškinimo pabaigos likus 3 minutėms į keptuvę su padažu sudedame tarkuotą fermentinį sūrį, smulkintas petražoles, išmaišome ir baigiame troškinti.
Paruoštą kalafioro ir sūrio padažą pilame ant makaronų ir patiekiame.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: fermentinis sūris, grietinėlė, kalafioras, makaronai, miltai, muskatas, padažas, Patiekalai receptai, petražolė, receptas, sultinys, sviestas

 

Panašūs receptai

Makaronai su darzovemis
Makaronai su daržovėmis
Makaronai su naminiu Pesto padažu
Špinatais ir bulvėmis įdaryti kaneloni (cannelloni) makaronai

Previous Post: « Kepti šprotai
Sekantis įrašas: Pyragėliai su sūriu »

Reader Interactions

Comments

  1. Ieva

    2021-06-29 at 13:40

    Nerealiai skanu 🙂 ačiū

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt