Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Vištienos sultinio – 100ml
- Parmezano sūrio – 50g
- Konservuotų pomidorų – 400g
- Makaronų – 400g
- Cukraus – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Česnako skiltelių – 3vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintą česnaką.
- Kepame apie 1 minutę, tada sudedame smulkintą svogūną, pabarstome pipirais ir kepame dar 2-3 minutes.
- Ant keptų svogūnų sudedame konservuotus pomidorus, beriame druskos, pilame sultinį ir cukrų. Išmaišome ir kaitiname apie 15-25 minutes ant silpnos ugnies.
- Patiekdami į lėkštę dedame makaronus ir užpilame pomidorų padažu bei pabarstome tarkuotu parmezano sūriu.
Parašykite komentarą