• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su pomidorų padažu

2010-10-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Makaronai su pomidorų padažu

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Vištienos sultinio – 100ml
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Konservuotų pomidorų – 400g
  • Makaronų – 400g
  • Cukraus – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Česnako skiltelių – 3vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintą česnaką.
  3. Kepame apie 1 minutę, tada sudedame smulkintą svogūną, pabarstome pipirais ir kepame dar 2-3 minutes.
  4. Ant keptų svogūnų sudedame konservuotus pomidorus, beriame druskos, pilame sultinį ir cukrų. Išmaišome ir kaitiname apie 15-25 minutes ant silpnos ugnies.
  5. Patiekdami į lėkštę dedame makaronus ir užpilame pomidorų padažu bei pabarstome tarkuotu parmezano sūriu.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, cukrus, makaronai, parmezano sūris, sultinys, vegetariški patiekalai

 

Panašūs receptai

Makaronai su darzovemis
Makaronai su daržovėmis
Makaronai su naminiu Pesto padažu
Špinatais ir bulvėmis įdaryti kaneloni (cannelloni) makaronai

Previous Post: « Greitas lavašo sumuštinis
Sekantis įrašas: Avižiniai sausainiai su džiovintomis vyšniomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt