Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 30g
- Sviesto – 40g
- Vištienos sultinio – 200ml
- Petražolių – 5g
- Konservuotų kukurūzų – 200g
- Jalapenų – 1vnt.
- Paprikų – 1vnt.
Gaminimas
- Pirmiausia, keptuvėje ištirpdome sviestą ir sudedame svogūnus.
- 2 minutes pakepus svogūnus dedame smulkintus žaliuosius pipirus bei kukurūzus.
- Po kelių minučių pilame sultinį ir troškiname apie 10 minučių, kol kukurūzai suminkštės.
- Pačioje pabaigoje dedame paprikas, beriame druskos ir pipirų, kepame kol sultinys visai baigs išgaruoti.
- Patiekiame su makaronais ar tortilijomis.
Parašykite komentarą