Ingridientai
- tešlos picos pagrindui
- 2 vidutinio dydžio morkos
- 2-3 1 skiltelė česnako
- 3 v.š. majonezo
- 1 v.š. aliejaus
- 70g fermentinio sūrio
- kelios riekutės mozzarella sūrio
- 0,25 a.š. malto muskato
- druska ir pipirai
Gaminimas
Morkas nulupame.
Užverdame puode vandens su žiupsneliu druskos ir sudedame morkas, kurias verdame apie 5 minutes.
Apvirtas morkas sutarkuojame stambesne tarka (burokine) ir sumaišome su tarkuotu fermentiniu sūriu, smulkintu česnaku bei majonezu.
Iš tešlos paruoštą picos padą iškočiojame maždaug 0,7 cm storio ir aptepame aliejumi.
Ant picos pado dedame sluoksnį paruoštos morkų masės, pabarstome druska ir pipirai. Dedame riekeles mozzarella sūrio ir pabartome maltu muskatu.
Dedame pusryčių picą į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepame apie 20 minučių.
Mokrų picą su sūriu patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą