• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Paprikos įdarytos su sūriu, morkomis bei pievagrybiais

2011-05-27 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 6 oranžinės paprikos
  • 4 morkos
  • 200g pievagrybių
  • 120g fermentinio sūrio
  • 2 skiltelės česnako
  • 2 v.š. grietinės
  • 1 v.š. miltų
  • 4 v.š. aliejaus
  • druska ir pipirais

Gaminimas


Paprikas nuplauname, nupjauname “kepurėles” ir išimame sėklas. Įkaitiname keptuvę su 1 v.š. aliejaus ir ant stiprios ugnies apkepame paprikas iš visų pusių (kepame ne tam,kad suminkštėtų, bet tik tam, kad apskrustų).
Morkas nulupame ir sutarkuojame.
Pievagrybius nuplauname ir supjaustome.
Į keptuvę pilame 2 v.š. aliejaus ir sudedame morkas. Po 3-4 minučių kepimo į keptuvę su morkomis sudedame pievagrybiu bei smulkintą česnaką. Kepame dar porą minučių ir nuimame nuo ugnies. Įdarą atvėsiname.
Dubenyje morkas su pievagrybiais sumaišome su miltais, grietine, tarkuotu fermentiniu sūriu, druska ir pipirais. Paruoštą įdarą šaukštu sudedame į paprikas ir uždedame nupjautas “kepurėles”. Kepimo indą ištepame aliejumi ir sudedame paprikas.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kišame kepimo indą su paprikomis. Kepame farširuotas paprikas apie 30-40 minučių.
Iškeptas įdarytas paprikas patiekiame šiltas.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: česnakas, fermentinis sūris, grietinė, miltai, morkos, paprika, pievagrybiai

 

Panašūs receptai

Karamelizuoti svogūnai
Kopūstų ir grybų pyragas
kopustu maltiniai
Kopūstų maltiniai

Previous Post: « Bulvių mišrainė
Sekantis įrašas: Česnakinė pomidorų tyrė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt