Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Mozarella sūrio – 200g
- Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
- Špinatų – 400g
- Raudonųjų svogūnų – 50g
- Vyšninių pomidorų – 50g
- Picos padų – 1vnt.
- Česnako skiltelių – 2vnt.
Gaminimas
- 200g špinatų, aliejų, česnakus ir druską dedame į elektrinį smulkintuvą ir malam, kol gausime vientisą masę.
- Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių ir įdedame kepimo skardą 10 minučių, kad įkaistų.
- Iš tešlos formuojame picos padą ir dedame jį ant miltais pabarstytos įkaitintos skardos.
- Picos pagrindą ištepame aliejumi ir dedame paruošto špinatų pesto. Dedame svogūno pusžiedžius ir sudėliojame pusiau perpjautus pomidorus. Dedame į orkaitę ir kepame apie 10 minučių.
- Ištraukiame picą ir sudedame špinatų lapelius bei mozzarella sūrį ir vėl dedame į orkaitę, kepame dar ~5 minutes, kol sūris išsilydys.
Parašykite komentarą