Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Kalendrų – 30g
- Kiaušinių – 1vnt.
- Džiūvėsėlių – 60g
- Konservuotų baltųjų pupelių – 400g
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Citrinos sulčių – 2 šaukštai
- Kviečių gemalų – 50g
Gaminimas
- Pupeles nusausiname ir dubenyje sutriname su gemalais, džiūvėsiais ir kiaušiniu.
- Beriame druskos ir pipirų, sudedame smulkintą kalendrą ir česnaką, pilame citrinos sultis. Rankomis išminkome ir suformuojame nedidelius blynelius.
- Įkaitiname keptuvę su 2-3 šaukštais aliejaus ir dedame paruoštus blynelius. Kepame juos po 3 minutes iš abiejų pusių.
- Patiekiame su avokadų gvakamole.
Parašykite komentarą