Ingridientai
*1 skardinės karališkų baltų pupelių
*1 skardinė raudonųjų aštrių pupelių
*1 pakelis sojos kubelių
*1 svogūnas
*1 raudonas čili pipiras
*1 morka
*1 skardinė konservuotų kukurūzų
*600ml sultinio
*1 a.š. vegetos prieskonių
*druska ir pipirai
*2 v.š. pomidorų padažo
*1 v.š. miltų
Gaminimas
Kukurūzus nusausiname, užpilame šaltu vandeniu ir palaikome apie 10 minučių. Nupilame vandenį ir nusausiname.
Sojos kubeliu paruošiame pagal nurodymus ant pakuotės.
Į puodą pilame sultinį ir sudedame pjaustytą morką, kurią verdame sultinyje apie 5 minutes po užvirimo. Po 5 minučių į puodą sudedame konservuotas pupeles (nusausintas), kukurūzus, smulkintą svogūną, sojos kubelius, pjaustytą čili pipirą viską išmaišome ir ant vidutinės ugnies troškiname apie 10 minučių.
Po 10 minučių į puodą beriame prieskonius, miltus, pomidorų padažą ir išmaišę troškiname dar 10-15 minučių.
Pupelių troškinį su sojos kubeliais patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą