Ingridientai
- 150g miltų
- 2 kiaušiniai
- 3 saliero lapkočiai
- 2-3 skiltelės česnako
- 1 a.š. druskos
- 2 v.š. sojų padažo
- 1 v.š. ryžių acto
- 1 v.š. vištienos sultinio (sauso)
- 2 v.š. aliejaus
Gaminimas
:
Dubenyje išplakame kiaušinius su miltais, druska, 2 šaukštais miltų iki vientisos masės.
Smulkiai supjaustome salierus (sumalame), sudedame į kiaušinių plakinį ir išmaišome.
Atskirame dubenėlyje sumaišome sojos padažą su ryžių actu, įspaudžiame česnakus ir beriame vištienos sultinio.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir šaukštu dedame kiaušinių-salierų tešlos.Blynus kepame po porą minučių iš abiejų pusių.
Salierų blynus patiekiame su paruoštu sojos padažu.
Parašykite komentarą