• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Špinatais ir bulvėmis įdaryti kaneloni (cannelloni) makaronai

2011-10-19 by Kulinarė 2 komentarai

Ingridientai

  • 10-12 kaneloni makaronų
  • 1 svogūnas
  • 200g špinatų
  • 6 virtos bulvės
  • 150g fermentinio sūrio
  • 100g grietinėlės
  • 2 v.š. sviesto
  • 1 v.š. miltų
  • 0,25 a.š. malto muskato
  • druska ir pipirai

Gaminimas

:
Virtas bulves sutarkuojame arba sumalame.
Svogūną susmulkiname, sudedame į keptuvę kartu su sviestu ir kepame apie 3 minutes ant vidutinės ugnies.
Špinatus supjaustome ir sudedame į keptuvę su svogūnu, dar 1-2 minutes kepame. Iškeptus špinatus sudedame į sumaltas bulves. Beriame druskos ir pipirų, muskatą, sudedame pusę tarkuoto fermentinio sūrio ir sumaišome gerai makaronų įdarą. Paruoštomis bulvėmis su špinatais įdarome kaneloni makaronus.
Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.
Makaronus sudedame į kepimo indą, pilame 100-150ml vandens ir kišame į orkaitę, kur kepame 15 minučių iš vienos pusės, ir dar 15 minučių iš kitos (apverčiame mentele).
Dubenyje sumaišome grietinėlę su tarkuotu fermentiniu sūriu, miltais, žiupsniu druskos ir pipirų.
Po 30 minučių iš orkaitės išimame kepimo indą su kaneloni makaronais ir užpilame grietinėlės ir sūrio padažu. Dedame atgal į orkaitę ir dar 10-15 minučių kepame.
Špinatais ir bulvėmis įdarytus kaneloni (cannelloni) makaronus patiekiame šiltus kaip pagrindinį patiekalą.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: bulvės, cannelloni makaronai, fermentinis sūris, grietinėlė, makaronai, miltai, muskatas, špinatai, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Makaronai su darzovemis
Makaronai su daržovėmis
Makaronai su naminiu Pesto padažu
Vegetariški kaneloni makaronai su keptais pomidorais

Previous Post: « Šaltas pievagrybių padažas žuviai
Sekantis įrašas: Jautienos kukulių sriuba su miežinėmis kruopomis »

Reader Interactions

Comments

  1. Megė

    2012-06-11 at 18:24

    Įdaro čia kiek per daug. Naudojau 5 bulves, o įdaro liko sočiai. Patiekalui kažko trūko – gal į įdarą su bulvėmis labai tiktų kepti pjaustyti pievagrybiai arba kumpis arba virti kiaušiniai. O šiaip – labai skanu.

    Atsakyti
  2. Kulinare

    2012-06-12 at 10:29

    Ačiū:) na šiaip man tai įdaro neliko, kimšau iš širdies:)
    O dėl paties įdaro – kiekvienam pagal skonį:) Bandykit įdėti papildomai ingredientų ir būtinai atsiųskite receptą:)

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt