Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Mozarella sūrio – 150g
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Pomidorų padažo – 2 šaukštai
- Rudonėlio – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Bazilikų – 30g
- Picos padų – 1vnt.
- Česnako skiltelių – 3vnt.
- Pomidorų – 1vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Iš tešlos iškočiojame picos pagrindą, aptepame jį aliejumi bei pomidorų padažu ir pabarstome smulkintu česnaku.
- Picos pagrindą dedame į kepimo skardą ir kišame į orkaitę 10 minučių.
- Pusiau iškeptą padą ištraukiame iš orkaitės ir ant apskrudusių česnakų išdėliojame riekėmis pjaustytą pomidorą, pabarstome druska ir pipirais ir dedame vėl į orkaitę 5 minutėms.
- Po 5 minučių ant pomidorų dedame baziliko lapelius, mozzarella sūrį, pabarstome raudonėliu ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 10 minučių.
- Patiekiame karštą.
Parašykite komentarą