
Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Pomidorų padažo – 5 arb. šaukšt.
- Raudonųjų svogūnų – 60g
- Parmezano sūrio – 50g
- Paprikų (geltonųjų) – 1vnt.
- Picos padų – 1vnt.
- Cukinijų – 0.5vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Papriką, cukiniją bei svogūnus supjaustome stambiais gabaliukais ir sudedame į dubenį. Pilame pora šaukštų aliejaus, pabarstome druska ir pipirais bei išmaišome. Daržoves dedame į kepimo indą ir 10-15 minučių kepame orkaitėje.
- Iš picos pagrindo tešlos suformuojame norimo dydžio blyną, aptepame trupučiu aliejaus ir pomidorų padažu. Ant picos pado išdėliojame keptas daržoves, jei trūksta, pabarstome druska ir pipirais. Užbarstome tarkuotu sūriu ir dedame į orkaitę. Kepame apie 15 minučių.
Parašykite komentarą