• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Virtų bulvių ir morkų blyneliai

2011-07-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 7 virtos bulvės
  • 4 virtos morkos
  • 3 v.š. bulvių krakmolo
  • 2 kiaušiniai
  • 0,5 a.š. baziliko
  • druska ir pipirai
  • aliejus

Gaminimas


Virtas morkas ir virtas bulves sutarkuojame stambesne tarka (geriausia burokine) ir sumaišome su krakmolu, kiaušiniais, baziliku, druska ir pipirais. Minkome tešlą rankomis (jei labai šlapia tešla, tai beriame dar krakmolo).
Keptuvėje įkaitiname 2-3 v.š. aliejaus ir dedame drėgnomis rankomis suformuotus blynelius, kuriuos kepame po 3-4 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies. Švelniai apskrudusius blynelius patiekiame su grietine ar grietinės ir garstyčių padažu.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, bazilikas, bulvės, kiaušiniai, krakmolas, morkos

 

Panašūs receptai

Salierų blynai su padažu
Cukinijų ir avižinių dribsnių blyneliai
Kininio kopūsto blyneliai

Previous Post: « Kininio kopūsto salotos su krevetėmis ir sūriu
Sekantis įrašas: Šviežios salotos pomidorų puodeliuose »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt