• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Žirniai su žemės riešutų sviestu ir žalumynais

2011-03-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*300g žirnių (ne šviežių)
*4 v.š. žemės riešutų sviesto
*1 v.š. sviesto
*1 morka
*50g petražolių
*50g svogūnų laiškų
*druska ir pipirai

Gaminimas

Neskaldytus žirnius išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
Morką nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais.
Petražoles ir svogūnų laiškus susmulkiname.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame morkas, kurias kepame 3minutes. Apkepus morkoms į keptuvę sudedame svogūnų laiškus ir petražoles, dar porą minučių kepame ir nuimame nuo ugnies.
Į puodą su virtais žirniais sudedame apkeptus žalumynus, beriame druskos ir pipirų, sudedame riešutų sviestą ir kaitindami ant silpnos ugnies gerai viską išmaišome.
Žirnius su žemės riešutų sviestu ir žalumynais patiekiame šiltus.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: košė, morkos, petražolė, sviestas, svogūnų laiškai, žemės riešutų sviestas, žirneliai

 

Panašūs receptai

Karamelizuoti svogūnai
Kopūstų ir grybų pyragas
kopustu maltiniai
Kopūstų maltiniai

Previous Post: « Kininio kopūsto blyneliai
Sekantis įrašas: Jautienos sriuba su špinatais ir lęšiais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt