• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vieno puodo jautienos troškinys

2020-06-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Vieno puodo jautienos troškinys

Reikės:

  • 500 g jautienos kumpio
  • 1 v.š. miltų
  • 0,5 a.š. česnako granulių
  • Žiupsnio druskos
  • Žiupsnio pipirų
  • 1-2 v.š. aliejaus
  • 1 nedidelio svogūno
  • 3 puodelių sultinio (arba vandens + 1,5 sultinio kubelio)
  • 2 v.š. pomidorų pastos
  • 1 a.š. mėgiamų džiovintų prieskoninių žolelių
  • 2 didelių bulvių
  • 2 morkų
  • 1 v.š. vandens + 1 v.š. krakmolo

Gaminimo eiga:

  1. Jautienos kumpį supjaustome kąsnio dydžio kubeliais
  2. Dubenyje sumaišome miltus, česnako granules, druską ir pipirus.
  3. Jautienos kubelius apvoliojame miltuose.
  4. Svogūną suojaustome smulkiais kubeliais.
  5. Dideliame puode (geriau storu dugnu) įkaitiname aliejų ir sudedame jautieną ir svogūnus. Kepiname iki kol viskas apskrunda.
  6. Supilame sultinį ir mentele gramdome dugną. Ten visas skonis!
  7. Sudedame pomidorų pastą ir prieskonius.
  8. Bulves ir morkas nuskutame ir supjaustome kąsnio dydžio kubeliais. Sudedame į puodą.
  9. Troškinį gerai išmaišome, uždengiame ir paliekam virti ant mažos ugnies iki kol mėsa taps minkšta (60-90 minučių).
  10. Troškiniui išvirus, supilame gerai išmaišytą vandens ir krakmolo mišinį. Dar truputį paverdame iki kol troškinys sutirštės.
  11. Tiekiame su šviežiomis petražolėmis.
  12. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Emilijai.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Čili Con Carne
Čili Con Carne
Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais
Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais
Makaronai su jautienos faršu
Makaronai su jautienos faršu

Previous Post: « Bananiniai keksiukai su aguonomis
Sekantis įrašas: Cinamoninės bandelės »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt