• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vieno puodo jautienos troškinys

2020-06-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Vieno puodo jautienos troškinys

Reikės:

  • 500 g jautienos kumpio
  • 1 v.š. miltų
  • 0,5 a.š. česnako granulių
  • Žiupsnio druskos
  • Žiupsnio pipirų
  • 1-2 v.š. aliejaus
  • 1 nedidelio svogūno
  • 3 puodelių sultinio (arba vandens + 1,5 sultinio kubelio)
  • 2 v.š. pomidorų pastos
  • 1 a.š. mėgiamų džiovintų prieskoninių žolelių
  • 2 didelių bulvių
  • 2 morkų
  • 1 v.š. vandens + 1 v.š. krakmolo

Gaminimo eiga:

  1. Jautienos kumpį supjaustome kąsnio dydžio kubeliais
  2. Dubenyje sumaišome miltus, česnako granules, druską ir pipirus.
  3. Jautienos kubelius apvoliojame miltuose.
  4. Svogūną suojaustome smulkiais kubeliais.
  5. Dideliame puode (geriau storu dugnu) įkaitiname aliejų ir sudedame jautieną ir svogūnus. Kepiname iki kol viskas apskrunda.
  6. Supilame sultinį ir mentele gramdome dugną. Ten visas skonis!
  7. Sudedame pomidorų pastą ir prieskonius.
  8. Bulves ir morkas nuskutame ir supjaustome kąsnio dydžio kubeliais. Sudedame į puodą.
  9. Troškinį gerai išmaišome, uždengiame ir paliekam virti ant mažos ugnies iki kol mėsa taps minkšta (60-90 minučių).
  10. Troškiniui išvirus, supilame gerai išmaišytą vandens ir krakmolo mišinį. Dar truputį paverdame iki kol troškinys sutirštės.
  11. Tiekiame su šviežiomis petražolėmis.
  12. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Emilijai.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Mongoliška jautiena
Mongoliška jautiena
Troškinti jautienos šonkauliukai
Troškinti jautienos šonkauliukai
Jautienos antrekoto kepsnys
Jautienos antrekoto kepsnys

Previous Post: « Bananiniai keksiukai su aguonomis
Sekantis įrašas: Cinamoninės bandelės »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt