• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Virtų bulvių blyneliai su mėsos įdaru

2010-09-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Virtų bulvių blyneliai su mėsos įdaru

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 1000g
  • Petražolių – 50g
  • Kiaulienos faršo – 200g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Bulvių krakmolo – 1 šaukštas
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Bulves nulupame ir išverdame.
  2. Išvirtas bulves sumalame ir suminkome su kiaušiniais, petražolėmis, krakmolu, smulkintu česnaku. Į bulves beriame druskos ir pipirų.
  3. Įkaitiname keptuvę ir sudedame faršą su smulkintu svogūnu ir kepame maždaug 7-10 minučių. Iškeptą mėsą truputį atvėsiname.
  4. Formuojant virtų bulvių blynelius imame saują virtų bulvių masės, į vidų dedame kepto faršo ir virtomis bulvėmis „uždarome“ įdarą.
  5. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame blynelius, kuriuos kepame apie 8 minutes iš abiejų pusių.
  6. Patiekiame su grietine.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, faršas, kiaušiniai, krakmolas, petražolė, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Cukinijų blyneliai
Cukinijų blyneliai
Varškės ir bulvių blyneliai su grybų padažu
Varškės ir bulvių blyneliai su grybų padažu

Previous Post: « Krabų pyragėliai
Sekantis įrašas: Ryžių salotos su krabais ir žirneliais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt