• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Virtų bulvių blyneliai su mėsos įdaru

2010-09-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Virtų bulvių blyneliai su mėsos įdaru

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 1000g
  • Petražolių – 50g
  • Kiaulienos faršo – 200g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Bulvių krakmolo – 1 šaukštas
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Bulves nulupame ir išverdame.
  2. Išvirtas bulves sumalame ir suminkome su kiaušiniais, petražolėmis, krakmolu, smulkintu česnaku. Į bulves beriame druskos ir pipirų.
  3. Įkaitiname keptuvę ir sudedame faršą su smulkintu svogūnu ir kepame maždaug 7-10 minučių. Iškeptą mėsą truputį atvėsiname.
  4. Formuojant virtų bulvių blynelius imame saują virtų bulvių masės, į vidų dedame kepto faršo ir virtomis bulvėmis “uždarome” įdarą.
  5. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame blynelius, kuriuos kepame apie 8 minutes iš abiejų pusių.
  6. Patiekiame su grietine.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, faršas, kiaušiniai, krakmolas, petražolė, svogūnai

 

Panašūs receptai

Vaniliniai keto blyneliai
Vaniliniai keto blyneliai
Mini bananiniai blynai arba bananų gabaliukai tešloje
Mini bananiniai blynai arba bananų gabaliukai tešloje
Bananiniai varškėčiai
Bananiniai varškėčiai

Previous Post: « Krabų pyragėliai
Sekantis įrašas: Ryžių salotos su krabais ir žirneliais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt