
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Bulvių – 1000g
- Petražolių – 50g
- Kiaulienos faršo – 200g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Bulvių krakmolo – 1 šaukštas
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Bulves nulupame ir išverdame.
- Išvirtas bulves sumalame ir suminkome su kiaušiniais, petražolėmis, krakmolu, smulkintu česnaku. Į bulves beriame druskos ir pipirų.
- Įkaitiname keptuvę ir sudedame faršą su smulkintu svogūnu ir kepame maždaug 7-10 minučių. Iškeptą mėsą truputį atvėsiname.
- Formuojant virtų bulvių blynelius imame saują virtų bulvių masės, į vidų dedame kepto faršo ir virtomis bulvėmis “uždarome” įdarą.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame blynelius, kuriuos kepame apie 8 minutes iš abiejų pusių.
- Patiekiame su grietine.
Parašykite komentarą