• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Virtų bulvių blyneliai su pievagrybiais

2011-03-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 7 virtos bulvės
  • 150g pievagrybių
  • 50g svogūnų laiškų
  • 2 kiaušiniai
  • 1 v.š. miltų
  • 2 v.š. krakmolo
  • druska ir pipirai
  • aliejus

Gaminimas


Virtas bulves sumalame kartu su pievagrybiais ir dubenyje sumaišome su kiaušiniais, krakmolu, miltais, smulkintais svogūnų laiškais, žiupsniu druskos ir pipirų.
Įkaitiname keptuvę su 2-3 v.š. aliejaus. Šlapiomis rankomis iš bulvių-pievagrybių tešlos formuojame nedidelius blynelius, kuriuos dedame į keptuvę ir kepame apie 3-4 minutes iš abiejų pusių.
Virtų bulvių blynelius su pievagrybiais patiekiame su grietine.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, krakmolas, miltai, pievagrybiai, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Lietiniai su grybų ir kiaušinių įdaru
Salierų blynai su padažu
Cukinijų ir avižinių dribsnių blyneliai

Previous Post: « Keptos vištienos kepenėlės drebučiuose
Sekantis įrašas: Špinatų salotos su feta sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt