• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Virtų bulvių blyneliai su sūriu

2010-05-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Virtų bulvių blyneliai su sūriu

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 500g
  • Alyvuogių aliejaus – 20ml
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Džiūvėsėlių – 50g
  • Svogūnų laiškų – 10g

Gaminimas

  1. Bulves išverdame ir sutriname.
  2. Sumaišome virtas bulves su kiaušinio baltymu, svogūno laiškais, puse tarkuoto sūrio ir 2 valg. š. džiūvėsių.
  3. Atskiroje lėkštėje 2 valg. š. džiūvėsiu sumaišome su likusiu tarkuotu parmezano sūriu.
  4. Iš pagamintos bulvių masės rankomis formuojame nedidelius blynus ir apvoliojame džiūvėsiuose su sūriu.
  5. Į įkaitintą keptuvę pilame aliejų ir dedame bulvių blynus kepti. Kepame apie 3-4 minutes iš abiejų pusių, kol gražiais paruduos.
  6. Iškeptus blynus patiekiame su grietine.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, džiūvėsiai, kiaušiniai, parmezano sūris

 

Panašūs receptai

Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Cukinijų blyneliai
Cukinijų blyneliai
Varškės ir bulvių blyneliai su grybų padažu
Varškės ir bulvių blyneliai su grybų padažu

Previous Post: « Balta grybų sriuba
Sekantis įrašas: Pelėsinio sūrio padažas salotoms »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt