• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos „befstrogenas“

2020-11-06 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištienos „befstrogenas“

Reikės:

  • 600g vištienos
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • 1 v.š. aliejaus kepimui
  • 2 v.š. sviesto
  • Kelių pievagrybių
  • 1 svogūno
  • 3 skiltelių česnako
  • 2 v.š. miltų
  • 2 puodelių sultinio
  • 1 v.š. Vorčesterio padažo
  • 1 v.š. garstyčių
  • 3 v.š. grietinės

Gaminimo eiga:

  1. Vištieną supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais.
  2. Mėsą pabarstome druska ir pipirais ir gerai įmasažuojame rankomis.
  3. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame vištieną.
  4. Vištieną dedame vienu sluoksniu, nesugrūdame, kad apskrustų. Galima kepti per kelis kartus.
  5. Iškeptą vištieną sudedame į lėkštę.
  6. Į tą pačią keptuvę dedame sviestą.
  7. Kai sviestas išsilydo, sudedame supjaustytus pievagrybius, svogūną ir česnaką. Kepame ant vidutinės ugnies iki kol svogūnai tampa permatomi.
  8. Ant grybų dedame miltus ir gerai išmaišome.
  9. Sumažiname ugnį ir po truputį į keptuvę pilame sultinį. Pilant intensyviai maišome, kad neliktų gumulėlių. Mentele nugramdome keptuvės dugną.
  10. Sudedame Vorčesterio padažą, garstyčias ir grietinę. Išmaišome.
  11. Sudedame į padažą vištieną, supilame ir lėkštėje nusistovėjusias sultis. Išmaišome ir pakaitiname dar 2-3 minutes.
  12. Ragaujame ar netrūksta druskos ir pipirų.
  13. Tiekiame su bulvių koše ir raugintais agurkais.
  14. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Emilijai.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Krabų lazdelių kepsneliai
Sekantis įrašas: Minkštutis šokoladinis pyragas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt