• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos iešmeliai

2021-11-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištienos iešmeliai

Paruošimo laikas – 10 minučių, gamybos laikas – 40 minučių ir patiekalas, tinkantis visiems šeimos nariams, jau garuos ant Jūsų vakarienės stalo! Susidomėjote šiuo receptu?

2 porcijoms vištienos iešmelių Jums reikės

  • 400 gramų vištienos (tinka krūtinėlė arba blauzdelių mėsa. Pastaroji bus minkštesnė)
  • 2 a.š. Saldžiosios paprikos miltelių
  • 1 a.š. Česnakų miltelių
  • 0.5 a.š. Druskos
  • 0.25 a.š. Maltų pipirų
  • Jei mėgstate – trupučio (0.25 a.š. Aitriosios paprikos)
  • Alyvuogių aliejaus kepimui

Garnyrui reikės

  • Mėgiamų ryžių (nuotraukoje matote virtus plikytus ryžius, pagardintus maltu pankoliu)
  • Šviežių daržovių (nuotraukoje matote paprasčiausias raudonųjų svogūnų, pomidoro, agurko, juodųjų alyvuogių salotos su druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi)

Gaminimo eiga

  1. Supjaustykite vištieną poros centimetrų gabaliukais (kepdami ji susitrauks iki kąsnio dydžio).
  2. Suberkite į indą su vištieną visus sauso marinato ingredientus (druską, papriką, česnaką, pipirus).
  3. Marinuokite minimum kelias valandas, tačiau galite palikti ir per naktį šaldytuve.
  4. Suverkite vištienos gabaliukus ant medinių iešmelių, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite įkaitintoje (viršus-apačia) orkaitėje 180 laipsnių apie 40 minučių
  5. Likus 20 minučių iki kepimo pabaigos išvirkite ryžius bei paruoškite salotas.
  6. Poto beliks viską paserviruoti ir patiekti.
  7. Skanaus!

Už receptą dėkojame Lunchtime Rituals.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena
Sultinga anties krūtinėlė
Sultinga anties krūtinėlė

Previous Post: « Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?
Sekantis įrašas: Tuno salotos su avokadu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt