• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ ŠPINATŲ PADAŽE

2021-05-21 by Kulinarė Palikti komentarą

VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ ŠPINATŲ PADAŽE

Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.

Ingredientai:

  • 2 vištienos krūtinėlės
  • Kelios kietojo sūrio riekės (~30 g.),
  • 2 v.š. tarkuoto kietojo sūrio
  • Druska, pipirai – pagal skonį
  • 120 ml. grietinėlės (naudojau 10 proc. riebumo)
  • Didelė sauja špinatų
  • 2 skiltelės česnakų
  • Aliejus / sviestas kepimui

Paruošimas:

  1. Krūtinėlė perpjaunama perpus, iš abiejų pusių išmušama maisto plaktuku, pasūdoma.
  2. Į vidų dedamas, sūris, krūtinėlė užlenkiama apgaubiant sūrį. Jeigu turite iešmelius ar dantų krapštukus – galite sutvirtinti.
  3. Krūtinėlė apkepama iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus. Tuo tarpu orkaitė įkaitinama iki 180 C.
  4. Apskrudusi krūtinėlė dedama į kepimo indą.
  5. Blenderyje sutrinami špinatai su grietinėlė, česnakais, pipirais ir druska.
  6. Gautas padažas pilamas į kepimo indą. Mėsa pabarstoma tarkuotu sūriu.
  7. Viskas kepama 30 min.
  8. Patiekiama su mėgstamu garnyru.
  9. Skanaus!

Už receptą dėkojame – tina_gamina.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena

Previous Post: « ŽALIOJO KARIO TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS
Sekantis įrašas: SALDŽIARŪGŠTIS TOFU KARIS »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt