
Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.
Ingredientai:
- 2 vištienos krūtinėlės
- Kelios kietojo sūrio riekės (~30 g.),
- 2 v.š. tarkuoto kietojo sūrio
- Druska, pipirai – pagal skonį
- 120 ml. grietinėlės (naudojau 10 proc. riebumo)
- Didelė sauja špinatų
- 2 skiltelės česnakų
- Aliejus / sviestas kepimui
Paruošimas:
- Krūtinėlė perpjaunama perpus, iš abiejų pusių išmušama maisto plaktuku, pasūdoma.
- Į vidų dedamas, sūris, krūtinėlė užlenkiama apgaubiant sūrį. Jeigu turite iešmelius ar dantų krapštukus – galite sutvirtinti.
- Krūtinėlė apkepama iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus. Tuo tarpu orkaitė įkaitinama iki 180 C.
- Apskrudusi krūtinėlė dedama į kepimo indą.
- Blenderyje sutrinami špinatai su grietinėlė, česnakais, pipirais ir druska.
- Gautas padažas pilamas į kepimo indą. Mėsa pabarstoma tarkuotu sūriu.
- Viskas kepama 30 min.
- Patiekiama su mėgstamu garnyru.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – tina_gamina.
Parašykite komentarą