• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vyne troškinti porai

2010-12-30 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 4 porai
  • 3 v.š. sviesto
  • 100ml sauso balto vyno
  • 2 v.š. aliejaus
  • 50ml sultinio
  • druska
  • 50g petražolių

Gaminimas


Porus nuplauname ir perpjauname pusiau išilgai. Nupjauname žalias viršūnes.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir 1 šaukštu sviesto. Sudedame porus, kuriuos kepame po 3 minutes iš abiejų pusių, kol švelniai apskrunda.
Apkepus porams supilame vyną į keptuvę ir neuždengus keptuvės troškiname 2-4 minutes, kol nugaruoja vynas. Po 2-4 minučių supilame sultinį, beriame truputį druskos, uždengiame keptuvę ir ant vidutinės ugnies troškiname apie 7-10 minučių. Porai turi būti minkšti, tačiau neišsiskirstę.
Troškintus porus dedame į lėkštę. Į keptuvę su vyno padažu sudedame likusį sviestą, smulkintas petražoles, dar minutę pakaitiname ir gautu padažu užpilame porus.
Vyne troškintus porus patiekiame šiltus.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, baltas vynas, petražolė, poras, sviestas

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
Kepti kalafijorai
Kepti kalafijorai

Previous Post: « Ryžių ir kalafiorų užkepėlė
Sekantis įrašas: Peletrūno actas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt