Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.
Ingredientai:
- 225 g. šaldytų krevečių
- 250 g. šaldytų pievagrybių
- 250 g. šaldytų šparagų
- 1 a.š. ghee sviesto
- 2 skiltelės česnako
- Druska, pipirai (po žiupsnį)
- 70 g. žaliojo kario pastos
- 200 ml kokosų pieno
- 1-2 nedidelės paprikos
- 50 g. stiklinių ryžių makaronų
- Žalioji citrina
Paruošimas:
- Įkaitinus keptuvę dedamos krevetės, kai jos beveik atšyla dedamas sviestas, pamaišoma.
- Dedamas smulkintas česnakas, visos šaldytos daržovės, druska, pipirai (nebūtina, nes nuo žaliojo kario bus taip pat aštru)
- Pilama kario pasta, kokosų pienas, maža paprika.
- Viskas gerai išmaišoma ir patroškinama kelias minutes.
- Atskirame puode išverdami stikliniai makaronai.
- Nukošus dedami ant troškinio, išmaišomi.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – tina_gamina.
Parašykite komentarą