• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

ŽALIOJO KARIO TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS

2021-05-21 by Kulinarė Palikti komentarą

ŽALIOJO KARIO TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS

Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.

Ingredientai:

  • 225 g. šaldytų krevečių
  • 250 g. šaldytų pievagrybių
  • 250 g. šaldytų šparagų
  • 1 a.š. ghee sviesto
  • 2 skiltelės česnako
  • Druska, pipirai (po žiupsnį)
  • 70 g. žaliojo kario pastos
  • 200 ml kokosų pieno
  • 1-2 nedidelės paprikos
  • 50 g. stiklinių ryžių makaronų
  • Žalioji citrina

Paruošimas:

  1. Įkaitinus keptuvę dedamos krevetės, kai jos beveik atšyla dedamas sviestas, pamaišoma.
  2. Dedamas smulkintas česnakas, visos šaldytos daržovės, druska, pipirai (nebūtina, nes nuo žaliojo kario bus taip pat aštru)
  3. Pilama kario pasta, kokosų pienas, maža paprika.
  4. Viskas gerai išmaišoma ir patroškinama kelias minutes.
  5. Atskirame puode išverdami stikliniai makaronai.
  6. Nukošus dedami ant troškinio, išmaišomi.
  7. Skanaus!

Už receptą dėkojame – tina_gamina.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve

Previous Post: « Troškintos vištų širdelės
Sekantis įrašas: VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ ŠPINATŲ PADAŽE »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt