Žiediniams kopūstams reikės
- aliejaus
- 1 svogūno
- 1 morkos
- 2 skiltelių česnako
- 200g žiedinio kopūsto (jau padalinto žiedynais)
- 300 ml daržovių sultinio
- 1.5 a.š. maltos saldžiosios paprikos
- 0.5 a.š. maltos ciberžolės
- 0.5 a.š. maltų garstyčių
- 1 a.š. džiovinto malto česnako
- 0.5 a.š. maltos kalendros
- 0.5 a.š. malto kumino
- druskos
- čili
- 200ml kokosų pieno
Gaminimas
- Aliejuje apkepti smulkintą svogūną bei tarkuotą morką.
- Tada įdėti smulkintus česnakus ir dar minutę pakepti. Turinį išimti iš keptuvės.
- Į tą pačią keptuvę įpilti dar šlakelį aliejaus ir apkepti žiedinius kopūstus.
- Į keptuvę grąžinti svogūnus bei morkas. Supilti sultinį, sumažinti kaitrą ir patroškinti 10min.
- Sudėti visus likusius ingredientus ir dar 5 min patroškinti.
- Pabaigai galima pabarstyti smulkintos kalendros.
- Patiekti su keptomis bulvių skiltelėmis.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame papipirink.
Parašykite komentarą