Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.
Reikės:
- Nedidelio žaliojo Romanesco žiedinio kopūsto (tiks ir įprastas)
- 1 didesnio svogūno
- 2 česnako skiltelių
- 3 nedidelių bulvių
- 2 nedidelių morkų
- 1/3 saliero stiebo
- Gabalėlio poro lapkočio (apie 10 cm ilgio)
- Ekologiško daržovių sultinio kubelio, ištirpdyto 1 litre vandens
- 100 ml kokosų pieno
- Alyvuogių aliejaus
- Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimas:
- Puode pašildykite alyvuogių aliejų ir ant nedidelės kaitros apkepkite smulkiai pjaustytus svogūną, salierą ir porą.
- Daržovėms suminkštėjus, įspauskite česnako skilteles, sudėkite pjaustytas bulves, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir dar šiek tiek pakepkite.
- Supilkite paruoštą sultinį ir užvirkite.
- Morkas supjaustykite pusmėnuliais, o kalafiorą – smulkiais žiedynėliais. Galite naudoti ir nuskustą bei smulkiai supjaustytą kalafioro kotą.
- Į sriubą sudėkite kalafiorą ir morkas ir virkite apie 15-20 min. arba kol suminkštės, tačiau nepervirs daržovės.
- Supilkite kokosų pieną ir, užvirus sriubai, iškart išjunkite kaitrą.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Ievai.
Parašykite komentarą