• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Ant grotelių keptas česnakinis karpis

2011-05-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*1 karpis
*6 skiltelės česnako
*1 citrina
*Provanso žolelių prieskoniai
*50ml aliejaus
*druska ir pipirai

Gaminimas

:
Karpį nuvalome, šonus įpjauname maždaug 0,5cm gylio pjūviais.
Įtriname visą žuvį Provanso žolelėmis, 2 skiltelėmis trinto česnako, citrinos sultimis, aliejumi, druska bei pipirais.
Porą citrinos griežinėlių įdedame į žuvies vidų.
4 skilteles česnako supjaustome riekelėmis ir sukaišiojame į įpjautas vietas („kišenes“).
Visą žuvį įvyniojame į kepimo foliją ir dedame ant grotelių. Kepame ant žarijų kaitros apie 40-45 minutes.
Ant grotelių keptą česnakinį karpį patiekiame šiltą.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, citrina, karpis, patiekalai ant žarijų, Patiekalai receptai, Provanso žolelės, receptas, žuvis

 

Panašūs receptai

Lašiša kokosų piene
Lašiša kokosų piene
Lašiša su mangų salsa
Lašiša su mangų salsa
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu

Previous Post: « Provanso žolelių prieskonių mišinys
Sekantis įrašas: Orkaitėje kepti sumuštiniai su pomidorais ir sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt