• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštrios keptos krevetės

2011-01-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*500g krevečių
*2 v.š. aliejaus
*2 v.š.čili pipiro
*1 v.š. smulkinto imbiero
*150g svogūnų laiškų
*2 skiltelės česnako
*0,5 a.š. čili pipiro prieskonių
*0,25 a.š. ciberžolės prieskonių
*2 nedideli pomidorai
*100g kalendros
*1 a.š. tamarindo (nebūtina)

Ingredientai marinatui:
*1 v.š. acto
*1 a.š. čili pipiro prieskonių
*0,5 a.š. pipirų
*0,5 a.š. druskos
*0,25 a.š. ciberžolės

Gaminimas

Ingredientus skirtus marinatui sumaišome ir į jį sudedame nuvalytas krevetes, kurias marinuojame apie 15-20 minučių.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame marinuotas krevetes, kurias kepame minutę. Apkeptas krevetes išimame iš keptuvės ir padedame atskirai. Į tą pačią keptuvę sudedame visus prieskonius, smulkintus svogūnų laiškus, pomidorus ir kepame viską apie 3 minutes. Po trijų minučių sudedame krevetes ir ant vidutinės ugnies uždengtoje keptuvėje kepame viską 4 minutes. Likus pusei minutės iki gaminimo pabaigos, sudedame smulkintą kalendrą, išmaišome ir pabaigiame kepti.
Aštrias keptas krevetes patiekiame su lavašu ar virtais ryžiais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: actas, aliejus, česnakas, ciberžolė, čili pipiras, imbieras, kalendra, krevetės, pomidorai, svogūnų laiškai, tamarindas

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta skumbrė
Orkaitėje kepta skumbrė
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Midijos kario padaže
Midijos kario padaže

Previous Post: « Makaronai su kiaušiniu, cukinijomis ir faršu
Sekantis įrašas: Karštas krabų padažas užkandžiams »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt