
Ingridientai
- 1.8 kg moliuskų
- 250 ml (1 stikl.) balto vyno
- 250 ml (1 stikl.) vandens
- 40g sviesto
- 4 česnako skiltelės
- 150 g svogūnų
- Juodųjų pipirų
- 2 valg. š. alyvuogių aliejaus
Gaminimas
- Dideliame puode įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintą česnaką ir svogūnus. Greitai apie 1 minutę pamaišome.
- Supilame vyną bei vandenį. Leidžiame užvirti.
- Sudėkite moliuskus, uždenkite dangčiu ir leiskite pavirti kol jie atsivers.
- Sudėkite sviestą ir pipirus.
- Paruoštus moliuskus galite pagardinti smulkintomis petražolėmis.
- Jei yra neatsidariusių moliuskų, juos pašalinkite.
Parašykite komentarą