Ingridientai
- Grietinėlės (35%) – 100ml
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Sviesto – 100g
- Paprikų – 1vnt.
- Fermentinis sūrio – 100g
- Krabų mėsos – 200g
- Svogūnų – 0.5vnt.
- Bulvių – 4vnt.
Gaminimas
- Bulves išverdame su lupenomis.
- Išvirtas bulves nulupame ir perpjauname pusiau. Išskobiame vidų.
- Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
- Dubenyje išskobtą vidų elektriniu smulkintuvu sumaišome su sviestu, grietinėle bei tarkuotu sūriu.
- Į gautą masę sudedame pjaustytus krabus, smulkintą svogūną, beriame druskos ir pipirų. Sudedame keptuvėje pakeptas smulkintas paprikas ir viską išmaišome.
- Paruoštą masę dedame į išskobtą bulvių vidų.
- Bulves sudedame ant kepimo skardos ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 20-25 minutes.
- Patiekiame karštas.
Parašykite komentarą