• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bulviniai blynai su silke ir svogūnais

2010-09-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Bulviniai blynai su silke ir svogūnais

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 1000g
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Silkių – 150g
  • Manų kruopų – 2 šaukštai
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Bulves nulupame ir sutarkuojame.
  2. Į tarkius beriame druskos, 1 valg. š. aliejaus, įmušame kiaušinį, sudedame manų kruopas ir išmaišome.
  3. Silkės filė labai smulkiai supjaustome ir sudedame į tarkius.
  4. Susmulkiname svogūną ir dedame į bulvių masę.
  5. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir šaukštu dedame bulves su silke. Kepame po kelias minutes iš abiejų pusių.
  6. Patiekiame su grietine.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, bulvės, grietinė, kiaušiniai, manų kruopos, silkė, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lietiniai blynai su krabų lazdelių įdaru
Japoniški kopūstų blyneliai (Okonomiyaki)
Japoniški kopūstų blyneliai (Okonomiyaki)
Bulviniai blynai su lašiša
Bulviniai blynai su lašiša

Previous Post: « Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
Sekantis įrašas: Trinta pupelių sriuba su grybais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt