• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Faršu įdaryti kalmarai

2010-12-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*10 vnt. kalmarų
*200g džiovintų ausiagrybių
*1 a.š. cukraus
*50g sviesto
*4 skiltelės česnako
*450g kiaulienos faršo
*druska ir pipirai
*1 čili pipiras
*3 pomidorai
*60g svogūnų laiškų
*1 v.š. sojų padažo

Gaminimas

Kalmarus nuvalome.
Dubenyje užmerkiame grybus pagal nurodymus ant pakuotės.
Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais sviesto ir sudedame pusę susmulkintų svogūnų laiškų, 1 skiltelę česnako, čili pipirą, cukrų, smulkintus grybus ir viską pakepame apie 4 minutes. Apkeptus ingredientus rankomis suminkome kartu su mėsos faršu, trupučiu druskos ir juo įdarome kalmarų pilvus. Įdarytiems kalmarams mediniais smeigtukais užsmaigstome galus.
Į tą pačią keptuvę dedame likusį sviestą, su svogūnų laiškais ir 3 skiltelėmis smulkinto česnako. Po minutės sudedame įdarytus kalmarus, kuriuos kepame ant vidutinės ugnies po 8 minutes (arba ant silpnos ugnies apie 15 minučių), kol švelniai apskrus. Apkeptus kalmarus išimame ir padedame atskirai. Į keptuvę sudedame pjaustytus pomidorus, pabarstome druska ir pipirais ir troškiname kol pomidorai visai suminkštėja. Suminkštėjus pomidorams supilame sojų padažą, dar minutę troškiname ir tada nuimame nuo ugnies.
Faršu įdarytus kalmarus patiekiame šiltus užpiltus troškintų pomidorų padažu ir su mėgiamomis šviežiomis salotomis.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: česnakas, čili pipiras, cukrus, faršas, kalmarai, kiauliena, pomidorai, salotos, sviestas, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta skumbrė
Orkaitėje kepta skumbrė
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Midijos kario padaže
Midijos kario padaže

Previous Post: « Grikių košė su pievagrybiais
Sekantis įrašas: Bulvių salotos su rūkyta žuvimi »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt