• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Indiškai kepta lašiša

2016-11-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Indiškai kepta lašiša

Ingridientai

  • 200g lašišos filė
  • 1 arb. š. čili pipirų
  • 1/2 arb. š. juodųjų pipirų
  • 1 arb. š. česnako miltelių
  • 1/4 arb. š. ciberžolės miltelių
  • Druskos
  • 3 arb. š. laimo sulčių
  • 3 valg. š. aliejaus

Gaminimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių.
  2. Dubenėlyje sumaišykite visus ingridientus marinatui. Jei mišinys nėra pakankamai skystas galite dar įspausti šiek tiek laimo sulčių ar įpilti vandens.
  3. Nuplaukite ir po to nusausinkite lašišą.
  4. Atkirpkite aliuminio folijos gabalą, kad galėtumėte pilnai į ją suvynioti lašišą.
  5. Dėkite foliją į kepimo skardą ir uždėkite lašišos filė.
  6. Pirštais arba šluotele gerai ištepkite žuvį marinatu.
  7. Jei marinatas atrodo per sausas, galite dar šiek tiek viską apšlakstyti aliejumi.
  8. Gražiai foliją apvyniokite aplink žuvį arba tiesiog atkirpkite dar vieną lakštą ir uždenkite.
  9. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie 15-20 minučių.
  10. Patiekite su salotomis, keptomis daržovėmis ar bulvių koše.

Kategorijos:Indų, Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, česnakų milteliai, ciberžolė, čili pipiras, druska, juodieji pipirai, laimo sultys, lašiša

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Kepta žuvis alaus tešloje
Kepta žuvis alaus tešloje
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Mango ledų kokteilis
Sekantis įrašas: Airiška svogūnų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt