• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepta bulvė su lašiša ir krienais

2013-09-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 4 didelės bulvės
  • 100g grietinės
  • 4 v.š. sviesto
  • 4 v.š. paruoštų krienų
  • 150g rūkytos lašišos
  • 50g parmezano sūrio
  • 100g svogūnų laiškų
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Bulves nuplauname ir su lupenomis išverdame (tik neperverdame, geriau paliekame truputį kietesnę).
Išvirtas bulves perpjauname pusiau ir išskobiame šaukštu. Išimame maždaug 2 šaukštus bulvės vidaus.
Išimtą bulvę dubenyje sumaišome su smulkintais svogūnų laiškais, krienais, grietine, smulkinta lašiša, druska ir pipirais, ir šaukštu sviesto. Įdarą dedame į išskobtas bulves. Bulves dedame į kepimo indą su sviestu ir dedame į orkaitę, kur kepame 15 minučių 220 laipsnių temperatūroje.
Keptą bulvę su lašiša ir krienais patiekiame šiltą paskanintą tarkuotu parmezano sūriu (sūrio nešildome)

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: bulvės, grietinė, krienai, lašiša, parmezano sūris, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Kepta žuvis alaus tešloje
Kepta žuvis alaus tešloje
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Bulvių ir kiaušinių užkepėlė
Sekantis įrašas: Lietiniai su grybų ir kiaušinių įdaru »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt