Ingridientai
- 4 didelės bulvės
- 100g grietinės
- 4 v.š. sviesto
- 4 v.š. paruoštų krienų
- 150g rūkytos lašišos
- 50g parmezano sūrio
- 100g svogūnų laiškų
- druska ir pipirai
Gaminimas
Bulves nuplauname ir su lupenomis išverdame (tik neperverdame, geriau paliekame truputį kietesnę).
Išvirtas bulves perpjauname pusiau ir išskobiame šaukštu. Išimame maždaug 2 šaukštus bulvės vidaus.
Išimtą bulvę dubenyje sumaišome su smulkintais svogūnų laiškais, krienais, grietine, smulkinta lašiša, druska ir pipirais, ir šaukštu sviesto. Įdarą dedame į išskobtas bulves. Bulves dedame į kepimo indą su sviestu ir dedame į orkaitę, kur kepame 15 minučių 220 laipsnių temperatūroje.
Keptą bulvę su lašiša ir krienais patiekiame šiltą paskanintą tarkuotu parmezano sūriu (sūrio nešildome)
Parašykite komentarą