• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepta menkė su kaparėliais ir grietinėle

2011-03-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*500g menkės filė
*3 v.š. miltų
*4 v.š. sviesto
*2 v.š. citrinos sulčių
*2 v.š. kaparėlių
*100g grietinėlės
*druska ir pipirai
*1 kiaušinio trynys

Gaminimas

Kiaušinio trynį suplakame.
Kaparėlius susmulkiname.
Menkės filė nuvalome ir pabarstome druska bei pipirais, apvoliojame miltuose ir aptepame plaktu kiaušinio tryniu.
Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame žuvies filė, kurią kepame po 3 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Iškepus žuviai sumažiname ugnį ir į keptuvę sudedame grietinėlę, citrinos sultis, kaparėlius ir ant silpnos ugnies kaitiname apie 5 minutes. Beriame truputį druskos ir pipirų, atsargiai pamaišome (kad nesuardytume žuvies filė) ir sudedame į lėkštę.
Keptą menkę su kaparėliais ir grietinėle patiekiame šiltą su ryžių garnyru.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: citrina, grietinėlė, kaparėliai, kiaušiniai, menkė, miltai, sviestas, vegetariški patiekalai, žuvis

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve

Previous Post: « Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su baklažanais
Sekantis įrašas: Kiaulienos faršo kepsnys su salieru ir porų įdaru »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt